Over ons

"Meten is weten."


Meten is weten. Wij beschikken over duurzame, veilige en betrouwbare oplossingen om lucht, gas, rookgas, water, vuur en energie te kunnen meten, regelen, analyseren of detecteren.

Imbema Controls

Onze innovaties komen voort uit nauwe samenwerkingen tussen topproducenten en gebruikers in verschillende sectoren. Wij zijn al jaren toeleverancier aan bedrijven actief in de energie, gas en water. Onze experts kennen de problematiek. Voor ieder vraagstuk vinden ze een duurzame en betrouwbare oplossing.

Wij voeren een topassortiment aan meet-, detectie- en analyseapparatuur voor de toepassing in deze markten. A-kwaliteit producten met de best mogelijke nazorg. Die nazorg bieden we met ons gespecialiseerd service center.

ISO 9001:2008

Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Structuur van onze organisatie


Imbema is als Newton's Cradle. Wij zetten het vraagstuk van onze klant om in een actie naar onze producent.

De Imbema Groep bestaat uit zelfstandige technische handelsondernemingen nieuwe stijl ieder met hun eigen kennisgebied en daarbij behorend productenpakket. Dit varieert van afsluiters voor leidingnetwerken, tot stootbalkconstructies voor trucks en trailers.

Onze sectoren:


Vacatures

Het overzicht van vacatures bij Imbema Controls. Kijk op de website van Imbema Groep voor vacatures bij andere Imbema ondernemingen.

Alle vacatures

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn breed opgeleid en met de juiste kennis uitgerust om uw vragen beantwoorden. Onze specialisten weten precies voor welke toepassingen onze producten geschikt zijn en welke problemen ermee opgelost kunnen worden. Wij stellen ze graag voor.

onze medewerkers

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie