Meest betrouwbare portable gasmonitor ter wereld: Tango™ TX1

Kans op een afwijking 72 keer kleiner gemaakt


In portable of draagbare gasmonitoren zit een sensor die de concentratie gas meet, zoals koolmonoxide (CO), waterstofsulfide (H2S), zwaveldioxide (SO2) of stikstofdioxide (NO2). De gebruiker moet voor zijn veiligheid kunnen vertrouwen op de waarde, die door die enkele sensor gemeten wordt. Maar wat nu als die sensor afwijkt? Imbema Controls biedt u een uiterst betrouwbare oplossing.

Twee meten meer dan één

“Alleen met z’n tweeën dans je de Tango” dachten de specialisten en zo vond men de oplossing voor het probleem. Op basis van de succesvolle GasBadge™ ontwikkelde Industrial Scientific de Tango™ TX1. Een draagbare één-gasmonitor, maar dan uitgerust met twee identieke sensoren. Bij deze unieke DualSense™ technologie worden de twee gemeten waarden vergeleken. Mochten de meetwaarden teveel van elkaar afwijken, dan geeft de Tango™ TX1 een melding in het display weer. Zelfs dan biedt de Tango™ TX1 hetzelfde veiligheidsniveau als de huidige gas detectors met één sensor!

Kennis door miljoenen loggegevens

Met deze technologie en via i-Net verzamelde kennis over faalkansen aan de hand van miljoenen loggegevens, heeft Industrial Scientific de kans op een afwijking 72 keer kleiner gemaakt. De Tango™ TX1 is dan ook de meest veilige, betrouwbare en duurzame één-gasmonitor ter wereld.

Tango TX1

Gasdetectie instrument met dubbele sensor: detecteer een gevaarlijke situatie op tijd!

Bekijk de video met uitleg over deze draagbare gasmonitor:

Meer informatie?

Meer informatie? Bel onze specialisten (023-5172424) of maak gebruik van ons online contactformulier.

Tango TX1

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze specialist

Jan Rohaan
Imbema Controls
Product Specialist
Warmtemeting


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie